Meniu site
διαφημιση
Sondajul nostru
Doriti Posturi TV din Moldova?
Total răspunsuri: 319
Chat
διαφημιση
Promovare

Connect with us on Facebook :)

Filme 2014 HD Free TV 2014
Autentificare
Pagina de Download - Ajutor Pluginuri

Cerinte: Conexiunea minima necesara este de 2 Mbps viteza internet. Postul tv se deschide automat cu Windows Media Player sau alt plugin. Pentru vizionare dati click pe numele posturilor TV (asteptati intre 10-60 secunde pana ce se initializeaza conexiunea ) In caz ca nu aveti plugin-urile necesare le puteti descarca de aici:
Descarca programele/aplicatiile necesare Aplicatii necesare bunei functionari a programelor NR1-TV online:


Macromedia Flash Player Server1 Server2 Server3

VLC PLAYER Server1 Server2 Server3

Sopcast Server1 Server2

PlugIn Sopcast Firefox Server1 Server2 Server3

Windows Media Player Server1 Server2 Server3

MozillaFirefox Server1 Server2 Server3

Internet Explorer Server1 Server2 Server3

Aceste link-uri vor fi permanent verificate. VIZIONARE PLACUTA !
Pentru orice fel de problema intrati pe FORUMUL Live si trimiteti un mesaj privat (PM) la Admin. In cel mai scurt timp posibil veti primi un raspuns garantat.

Atentie ! Folositi doar Internet Explorer (in Opera si Firefox nu va functiona corect plugin-ul Tv datorita tehnologiei ActiveX nesuportate )

Imediat dupa instalare cand deschideti un canal tv in Internet Explorer va apare imaginea de mai jos. Dati click dreapta pe bara de culoare galbena si selectati "Run ActiveX Control" pentru a permite rularea plugin-ului Tv in Internet Explorer.Dupa instalarea pluginului Tv inchideti si redeschideti Internet Explorer ! Pentru vizionare in Full Screen, apasati dublu click pe playerul video; Pentru a reveni la marimea normala apasati butonul ESC aflat pe tastatura.

Important: Cu anumite versiuni de SopCast si pe anumite sisteme s-au raportat probleme de incompatibilitate. Astfel este posibil de exemplu ca in cazul in care aveti antivirusul BitDefender cu modulul firewall activat, sa dea eroare crash la Internet Explorer in momentul in care incarcati pluginul. O rezolvare este sa opriti temporar modulul de firewall sau sa folositi alt antivirus care este compatibil cu Sopcast ( de ex. Kaspersky Antivirus sau Nod32 functioneaza foarte bine, problema fiind doar un bug la BitDefender si speram sa se rezolve in viitor). De asemenea e posibl ca AVG sa raporteze o activitate suspicioasa a ActiveX si sa-l blocheze in consecinta ! In acest caz recomand sa folositi alti antivirusi mai capabili, care sa nu dea erori false !!! ( plugin-ul functioneaza in sistem internet tv, asadar este normal sa creeze conexiuni multiple)